LoadingLogo

Removing, restricting or modifying file/folder sharing

Paylaştığınız bir dosya veya klasörün erişimini istediğiniz zaman sonlandırabilir veya erişim seçeneklerini güncelleyebilirsiniz.

Paylaşılan Dosyanın Paylaşımını Kaldırma

  • Ana ekranda İşlemler başlığı altındaki Paylaşım’a tıklayın, açılan menü de Paylaştığım Dosyalar’a tıklayın.
  • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyayı seçin ve sağ tık yapın.
  • Paylaşımdan Kaldır’a tıklayın.
  1. Klasörü Paylaşımdan Kaldırma
    • Ana ekranda İşlemler başlığı altındaki Paylaşım’a tıklayın, açılan menü de Paylaştığım Dosyalar’a tıklayın.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyayı seçin ve sağ tık yapın.
    • Paylaşımdan Kaldır’a tıklayın.
  2. Klasörün Yetkilerini Düzenleme
    • Ana ekranda İşlemler başlığı altındaki Paylaşım’a tıklayın, açılan menü de Paylaştığım Klasörler’e tıklayın.
    • Paylaşım yetkilerini düzenlemek istediğiniz klasörü seçin ve sağ tık yapın.
    • Yetkileri Düzenle’ ye tıklayın.
    • Açılan Paylaşım Bilgisi ekranında yetkileri düzenleyerek Güncelle’ye tıklayın.
  1. Dosya Paylaşımını Kaldırma
    • Ana ekranda İşlemler başlığı altındaki Paylaşım’a tıklayın, açılan menü de Link ile Dosya Paylaşımlarım’ı tıklayın.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyayı seçin ve sağ tık yapın.
    • Linki Kaldır’a tıklayın.
    • Veya linkinizi dilediğiniz zamana kadar pasif duruma alarak kullanımını geçersiz kılabilir, paylaştığınız kişinin dosyalarınıza erişmesini engelleyebilirsiniz.
  2. Dosya Yetkilerini Düzenleme
    • Ana ekranda İşlemler başlığı altındaki Paylaşım’ a tıklayın, açılan menü de Link ile Dosya Paylaşımlarım’ı tıklayın.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyayı seçin ve sağ tık yapın.
    • Linki Düzenle’ye tıklayın.
    • Dosya paylaşım seçeneklerini tercihinize göre belirleyebilirsiniz’ e tıklayın.
    • Düzenleme yapıldıktan sonra Link Oluştur’ a tıklayın.
  1. Klasörün Paylaşımını Kaldırma
    • Ana ekranda İşlemler başlığı altındaki Paylaşım’a tıklayın, açılan menü de Link ile Klasör Paylaşımlarım’ı tıklayın.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyayı seçin ve sağ tık yapın.
    • Linki Kaldır’a tıklayın.
    • Veya linkinizi dilediğiniz zamana kadar pasif duruma alarak kullanımını geçersiz kılabilir, paylaştığınız kişinin dosya ve klasörlerinize erişmesini engelleyebilirsiniz.
  2. Klasörün Yetkilerini Düzenleme
    • Ana ekranda İşlemler başlığı altındaki Paylaşım’ a tıklayın, açılan menü de Link ile Klasör Paylaşımlarım’ı tıklayın.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasörü seçin ve sağ tık yapın.
    • Linki Düzenle’ye tıklayın.
    • Klasör paylaşım seçeneklerini tercihinize göre belirleyebilirsiniz’ e tıklayın.
    • Düzenleme yapıldıktan sonra Link Oluştur’ a tıklayın.

Paylaşılan Dosyanın Paylaşımını Kaldırma

  • Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
  • Paylaşım’ a dokunun.
  • Paylaştığım Dosyalar’a dokunun.
  • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
  • Paylaşımdan Kaldır’a dokunun.
  1. Klasörü Paylaşımdan Kaldırma
    • Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Paylaştığım Klasörler’e dokunun.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Kaldır’a dokunun.
  1. Dosya Paylaşımını Kaldırma
    • Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Link Paylaşımlarım’ a dokunun.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Kaldır’ a dokunun.
  1. Klasörün Paylaşımını Kaldırma
    • Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Link ile Klasör Paylaşımlarım’a dokunun.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Kaldır’a dokunun.
  2. Klasörün Yetkilerini Düzenleme
    • Ana ekranın sol üst tarafında bulunan Seçenekler alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Link ile Klasör Paylaşımlarım’a dokunun.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Linki Düzenle’ye dokunun.
    • Düzenleme yapıldıktan sonra Güncelle’ye dokunun.

Paylaşılan Dosyanın Paylaşımını Kaldırma

  • Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
  • Paylaşım’ a dokunun.
  • Paylaştığım Dosyalar’a dokunun.
  • Paylaşımdan kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
  • Paylaşımdan Kaldır’a dokunun.
  1. Klasörü Paylaşımdan Kaldırma
    • Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Paylaştığım Klasörler’ e dokunun.
    • Paylaşımını kaldırmak istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Kaldır’a dokunun.
  2. Klasörün Yetkilerini Düzenleme
    • Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Paylaştığım Klasörler’e dokunun.
    • Yetkilerini düzenlemek istediğiniz klasörün yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Paylaşım Bilgisi’ne dokunun.
    • Paylaşım Bilgisi ekranında yetkilerini düzenlemek istediğiniz paylaşımı sağdan sola doğru kaydırın.
    • Düzenle’ye dokunun.
    • Yetkileri düzenleyerek Kaydet’e dokunun.
  1. Dosyanın Linkle Paylaşımını Kaldırma
    • Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Link ile Dosya Paylaşımlarım’a dokunun.
    • Paylaşımdan kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Paylaşımdan Kaldır’a dokunun.
  2. Dosya Yetkilerini Düzenleme
    • Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Link ile Dosya Paylaşımlarım’a dokunun.
    • Yetkilerini düzenlemek istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Linki Düzenle’ye dokunun.
    • Düzenlemeyi yaptıktan sonra Paylaş’a dokunun.
  1. Klasörün Paylaşımını Kaldırma
    • Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Link ile Klasör Paylaşımlarım’a dokunun.
    • Paylaşımdan kaldırmak istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Paylaşımdan Kaldır’a dokunun.
  2. Klasörün Yetkilerini Düzenleme
    • Ana ekranın sağ alt tarafında bulunan Daha Fazla alanına dokunun.
    • Paylaşım’ a dokunun.
    • Link ile Klasör Paylaşımlarım’a dokunun.
    • Yetkilerini düzenlemek istediğiniz dosyanın yanındaki Daha Fazla simgesine dokunun.
    • Linki Düzenle’ye dokunun.
    • Düzenlemeyi yaptıktan sonra Paylaş’a dokunun.